Ons beleid

Pylyser boekhouding en fiscaliteit wil zich profileren als een professionele, kwaliteitsvolle, dynamische en ambitieuze dienstverlener op het gebied van boekhouding, fiscaliteit en consultancy in het algemeen.

 

Wij passen ons beleid en werkzaamheden dagelijks aan aan de nieuwste wetgevingen, en werken constant aan onze band van vertrouwen met klanten, overheid, leveranciers en andere betrokkenen.

Daartoe engageren wij ons om kwaliteit op maat van de klant aan te leveren, dit zowel op gebied nauwkeurigheid, volledigheid, betrouwbaarheid en snelheid.

Inzake ons ereloon leggen wij dit vooraf vast met de klant op basis van aanvaardbare barema’s, op ieders niveau, zonder onaangename of onvoorziene verrassingen.

 

Ethiek is voor ons kantoor belangrijk, ook bij de klant of andere partner.

Wij staan naast de klant, denken met hen mee, en bouwen een jarenlange vertrouwensrelatie op.

Wij bieden een boekhouding op maat van uw zaak aan, zonder u op kosten te jagen; daarbij willen wij een meerwaarde en geen kost betekenen voor uw zaak.

 

Onze hoofdactiviteit is de klant bij te staan op het vlak van boekhouding en fiscaliteit, waarbij wij niet alleen het verleden maar ook de toekomst analyseren.

Wij willen samen met u uw winstmarges checken, uw investeringsplannen overlopen, uw gesprekken met de bankier voorbereiden, uw vennootschap oprichten, uw familiale opvolging bespreken, uw verleden analyseren, een financieel plan opstellen enz enz.

Onze medewerkers zijn allemaal opgeleid en bekwaam om hun taken naar behoren uit te voeren.

Periodieke bijscholing en vorming is voor ons kantoor een must, alsook een gedegen achtergrond en opleiding.

Wij investeren constant in de nieuwste hardware en software die aangaande ons vakgebied op de markt is of komt.

Wij beschikken over alle mogelijke electronische toepassingen om u te helpen aan alle officiële verplichtingen te voldoen.

Samen met u denken we mee om uw bedrijf te laten groeien en verder uit te bouwen.

Van u als klant verwachten wij een goede medewerking, eerlijkheid en openheid inzake boekhouding, zodat we samen kunnen groeien. Alleen op die manier kunnen we een duurzame relatie opbouwen.`

 

BVBA Pylyser - Boekhouding, Fiscaliteit, Consultancy