Startersbegeleiding

Algemeen

 

Wij zijn gespecialiseerd in het opstarten van handelszaken, zowel eenmanszaken als vennootschappen; daarbij leggen wij u in begrijpelijke taal de nodige verplichtingen uit, alsook voorzien wij in een financieel of businessplan, in het kader van de opstart of een financiering.

Wij vervullen alle verplichtingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het sociaal verzekeringsfonds en bij de BTW administratie.

Alsook werken wij samen met een aantal officiële en professionele instanties om deze verplichtingen te vervullen.

Hebt u plannen om een zaak op te starten of over te nemen, spring dan gerust vrijblijvend en gratis binnen voor een verkennend gesprek, waarbij wij u op korte termijn een aantal zaken zullen verduidelijken.

Een voorafgaand kritisch onderzoek en vraagstelling voorkomt veel onnodige problemen en discussies achteraf; een voorbereid man is er twee waard….

Veel mensen schrikken van de papierberg en de wettelijke verplichtingen; wij begeleiden u stap per stap bij de oprichting van uw bedrijf, zodat u zich kan concentreren op de zaak zelf.

Aan u de keuze daarna om al dan niet op te starten of over te nemen.

 

Specifiek

 

Start u best als vennootschap of eenmanszaak, in bijberoep of hoofdberoep, een bestaande of nieuwe zaak, met of zonder BTW, wanneer start ik best, wat zijn mijn rechten en mijn plichten, wat zijn mijn verplichtingen, wat met mijn familiale situatie, wat met het risico, vrijwaren van het persoonlijk vermogen, vennoten, nodige geldinbrengen en wat zijn de verwachtigen van de bankiers, klanten, overheid, enz.

Welke diploma’s of vergunningen heb ik nodig, is het project financieel haalbaar, zijn de risico’s marktconform, zal de bankier geloven in mijn project, enz.

BVBA Pylyser - Boekhouding, Fiscaliteit, Consultancy